Fotografie website Pleitbezorger by Thomas Franke

Eind november stond ik samen met Niels van der Noll van Pleitbezorger en Joris Mooijman aan het water van het IJ in de stromende regen. Niels van der Noll is sinds kort zelfstandig gaan werken als Pleitbezorger en had voor zijn nieuwe website bijpassende fotografie nodig. Samen met Joris besloten we deze foto’s aan het IJ in Amsterdam Noord te maken. Waar we hoopte op een mooie herfstdag kregen we een frisse regenbui en aardig wat wind. Uiteindelijk zorgde dit voor een toepasselijke sfeer en standvastigheid in het eindresultaat. 

Klant:

Niels van der Noll Pleitbezorger

Joris Mooijman.

Beauty shoot met Myla by Thomas Franke

Een volle bak in de studio op woensdag 7 november. Een beauty shoot voor Myla was het cadeau en dat is goed gelukt. Marianne Ligthart deed de make-up en het haar. En samen met Ernst hebben we enkele concepten bedacht zodat er uiteindelijk een diverse groep foto’s zou komen te staan. Iets wat meer dan gelukt is! 

BTS foto’s door Ernst van Dusseldorp

Fotografie voor de website van Ernst van Dusseldorp by Thomas Franke

Afgelopen zomer vertrokken Ernst van Dusseldorp en ik richting de Trypoul Studios in het Brabantse Neerkant. Ernst van Dusseldorp is producer en engineer en had voor zijn nieuwe website verschillende foto’s nodig. Fotografie die zijn persoonlijkheid en professionaliteit in de studio laat zien. We besloten deze foto’s te maken in een bekende studio voor hem, Trypoul! Een toffe locatie waar ontzettend veel sfeer en creativiteit in de lucht hangt. In de verschillende ruimtes konden we een aantal verschillende sets bouwen waardoor de foto’s op de website een diversiteit laten zien. Een geslaagd project met een toffe website als resultaat!

Klant: Ernst van Dusseldorp

Team foto's voor Mi8 Marketing by Thomas Franke

Op vrijdag 7 september is de boardroom in A-Lab, Amsterdam Noord, ingericht als tijdelijke fotostudio voor de nieuwe bedrijfsportretten van Mi8 Marketing. Het team van Mi8 Marketing is sinds begin september gegroeid met drie nieuwe teamleden en daarbij horen nieuwe portretten van het team en de bussinespartners, die ik mocht maken! Het doel was om de foto’s zelfverzekerd en toegankelijk te houden. Daarnaast gebruikte we een lichtblauwe achtergrond om de foto’s goed samen te laten werken met de website waar ze uiteindelijk gepubliceerd zijn. Toffe opdracht op een mooie locatie!

Klant: Mi8 Marketing

Bestuursfoto's Amsterdam Law Firm by Thomas Franke

Op de vroege ochtend van 6 augustus mocht ik de nieuwe bestuursfoto’s van de studievereniging Amsterdam Law Firm schieten. In de ochtendzon op de Brouwersgracht maakten we verschillende portretten van de vijf bestuursleden en schoten we een aantal groepsfoto’s. De zomerzon gaf ons de mogelijkheid om de portretten fris en toegankelijk te houden en dat is terug te zien in het resultaat. Een mooie opdracht met een tof resultaat!

Klant: Amsterdam Law Firm

Amsterdam Law Firm 1.jpg
Amsterdam Law Firm 6.jpg
Amsterdam Law Firm 13.jpg